Thursday, March 18, 2010

С(к)мет или беС(к)мет

Ами направо като прочетох на Йорданка Фандъкова социалистическите реплики за "високите стандарти" за София и направо ми се дорева...
НЯМАТЕ ПРАВО, АМА НИКАКВО, да говорите за 'стандарти' при положение, че подпомагате разрушаването на здравето (мръсотия до шия); краденето на общински пари (нито една улица направена и/или поддържана по международни стандарти) и не ревизирате из основи и не предадете на прокуратурата материалите от предишното управление!
Ако Петър Диков, не е подсъдим или поне разследван, ВЪОБЩЕ НЕ СИ ПОКАЗВАЙТЕ ФИЗИОНОМИИТЕ.
Продължава да се лее лицемерието на управниците ни и комунистическите им идиотщини - висок стандарт било сигурността... ами не, не е. Сигурността е фундаментален основен стандарт. Не по малък и от стандартите които гарантират, че хората ще запазят душевното и физическото си здраве - да ходят по тротоари, които не са 'офроуд' и не разбиват ставите им (зимата и костите им); да се движат по улици без дупки които КОСТВАТ ЖИВОТА ИМ и огромни средства на джобовете и икономиката ни (докато вие обесняват колко пари "сте изхарчили" за това града да поддържа улиците си!??!?!?)
Да, и не е просто "поредните тъпаци" които управляват града, а е поредните мошеници, чрез, които строителни и надзорни фирми ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ ОТКРАДНАТ МИЛИОНИ от поддръжката и изграждането на пътища и улици в София, пък и в цялата страна.
Не може аз, който не съм експерт, да мога да преценя, че 'вицове' от обявленията за обществени поръчки представляват изрази и изисквания от рода на:
"...полагане на 4 см. асфалтово покритие... в малка улица.. заради по слабия трафик..."
Пълна олигофренщина!!! съжалявам но при такива обстоятелства добрият тон не е добър за никого.
Та как и на кого ще обесните, че в малките улици трафика бил по слаб, след като те са препълнени/пренатоварени от всичките тези огромни и почти ВИНАГИ извънгабаритни строителни камиони!?!?!
Сигурен съм, че г-жа Фандъкова става сутрин, далеч не мислейки си, че е пълен идиот - апелирам просто да помисли още веднъж.

1 comment: